Tentang Blog

My photo
Bantah sekeras-kerasnya keputusan Prof Dr. Mohd Fauzi Ramlan untuk merobohkan Kolej Mohamad Rashid. Kami bantah bukan dek kerana kami ingin menegakkan benang yang basah, kami bantah kerana kebajikan kami bakal terabai. Blog ini diwujudkan adalah untuk menyebarkan maklumat kepada seluruh warga kampus Universiti Putra Malaysia dan masyarakat serta Alumni KMR. Ini bukan provokasi tapi sesuatu kronologi yang benar dan pasti. Diharapkan agar yang membaca benar-benar faham mengenai perasan pelajar KMR dan serba sedikit dapat mengetahui sejauhmana kebajikan pelajar terabai.

Saturday, 9 April 2011

Pandangan Pelajar....

Jika sudah ada perancangan untuk meroboh, sepatutnya juga telah ada perancangan untuk memindahkan pelajar dan menyediakan keperluan pelajar untuk menjaga kebajikan mereka. Hari demi hari masa semakin suntuk dan kini pelajar diarah keluar dari kolej tapi kemana pelajar KMR  mahu pergi??Pelajar mempersoalkan kebajikan mereka, jawapan yang diberikan:


"maaf kami tidak dapat sediakan"

Persoalannya, mengapa dari awal semester pihak berkenaan tidak memikirkan cara tersebut? Sangat mengecewakan pelajar.


Blok P1 dan P2 yang disediakan tidak dapat menampung jumlah penghuni KMR. Secara logiknya, 5 Blok hendak di jadikan kepada 2 Blok sahaja. 

No comments:

Post a Comment