Tentang Blog

My photo
Bantah sekeras-kerasnya keputusan Prof Dr. Mohd Fauzi Ramlan untuk merobohkan Kolej Mohamad Rashid. Kami bantah bukan dek kerana kami ingin menegakkan benang yang basah, kami bantah kerana kebajikan kami bakal terabai. Blog ini diwujudkan adalah untuk menyebarkan maklumat kepada seluruh warga kampus Universiti Putra Malaysia dan masyarakat serta Alumni KMR. Ini bukan provokasi tapi sesuatu kronologi yang benar dan pasti. Diharapkan agar yang membaca benar-benar faham mengenai perasan pelajar KMR dan serba sedikit dapat mengetahui sejauhmana kebajikan pelajar terabai.

Friday, 8 April 2011

TNC HEPA arahkan buat Mesyuarat Khas . . . . .

Pengurus KMR mendapat arahan daripada Prof Fauzi Ramlan yang berkehendak satu Mesyuarat Khas diadakan bagi membincangkan isu KMR.

Mesyuarat telah ditetapkan pada 24 Mac 2011. Namun dukacita dimaklumkan, mesyuarat tersebut dibatalkan atas sebab TNC perlu menghadiri Bengkel di KPT.

Panggilan mesyuarat telah pun dikeluarkan. Antara yang akan hadir pada hari tersebut ialah Bendahari UPM, Pengetua KMR, Ketua BHEP, Pengarah Unit Pembangunan dan Aset serta wakil MTM.

No comments:

Post a Comment